Pravý ruský boršč

Suroviny:

200 g kostí

Také vás může zajímat ...

500 g hovězího masa

1 uzené koleno

50 g másla

2 červené řepy

1 velký brambor

kousek celeru

1 mrkev

½ petržele

200 g kysaného zelí

1 cibule hrst šťovíku

0,2 l kysané smetany

2 lžíce rajského protlaku

1 lžíce mouky

bobkový list

petrželka

cukr

ocet

sůl

Postup:

Maso s kostmi uvaříme do měkka. Na másle podusíme pokrájenou zeleninu (brambory o něco později), přidáme nakrájené maso, zalijeme vývarem, osolíme a přidáme koření. Vaříme až je vše měkké. Nakonec přidáme protlak, jemně pokrájený šťovík a zahustíme smetanou s rozkverlanou lžící mouky. Posypeme jemně sekanou petrželkou.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...