Pražená cizrna

Suroviny:  200 g cizrny  máslo  sůl

Postup: Cizrnu namočíme na několik hodin do vody a pak ji asi 45 minut vaříme. Neměla by se ale rozvařit. Na rozpálené teflonové pánvi ji pražíme tak dlouho, až se na ní objeví hnědé skvrnky.

Přidáme máslo, promícháme a ještě chvíli opékáme. Nakonec osolíme, přeložíme na papírový ubrousek, který odsaje přebytečný tuk, a podáváme v misce jako třeba oříšky..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...