Pražma na grilu

Suroviny na 4 porce:

1–2 ks citrony

Také vás může zajímat ...

4 pražmy

4 větvičky rozmarýnu

mletý černý pepř

sůl

0,1 l olivového oleje

špetka mleté sladké papriky

alobal

Postup:

Vykuchanou rybu omyjeme, osušíme a do kůže uděláme ostrým nožem několik šikmých zářezů. Olivový olej promícháme s paprikou. Rybu včetně vnitřku řádně potřeme olejem, osolíme a opepříme. Každou pražmu naplníme 2 plátky citronu, větvičkou rozmarýnu a pevně uzavřeme do alobalu. Necháme několik hodin odležet v chladu.

Alobalové balíčky s rybou grilujeme při střední teplotě z každé strany přibližně 10–15 minut.

Podáváme se zeleninovými saláty, omáčkami a pečivem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...