Pstruh se zeleninou

Čerstvý pstruh je lahůdka, která patří na české talíře. Nejvíce mu sluší jednoduchá úprava.

Suroviny na 2 porce – 2 kuchané pstruhy – 2 snítky rozmarýnu – 2 stroužky česneku – olivový olej – sůl, pepř – 1/2 citronu – 1 cibule – 2 rajčata – ledový salát

Také vás může zajímat ...

Postup

1. Ryby omyjte a osušte. Pak je jemně osolte a opepřete, potřete olivovým olejem a pokapejte citronovou šťávou.

2. Břišní dutiny pstruhů vyložte rozmarýnem a česnekem. Grilujte na rozpáleném grilu přibližně 8 minut.

3. Rajčata a cibuli nakrájejte a ogrilujte do změknutí.

4. Podávejte s čerstvým ledovým salátem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

...