Rafaelo kokosové kuličky

Suroviny:

  • 1 plechovka salka (slazené kondenzované mléko)
  • 300 g strouhaného kokosu
  • 150 g mandlí

Postup:

Salko nalijeme do misky, přisypeme jemně strouhaný kokos a směs promícháme. Přikryjeme fólií nebo talířem a dáme alespoň na hodinu chladit do lednice.

Kokos na obalení vsypeme do menší misky. Prsty odebereme vychlazenou kokosovou hmotu, doprostřed vmáčkneme mandli, v dlaních vytvarujeme kuličku a obalíme ji v kokosu. Vložíme do papírového košíčku a necháme vychladit.

  • cca 40 kusů
  • snadné
  • do 30 min + chlazení

TIP:

Ideální je zkombinovat jemně strouhaný kokos do náplně a hotové kuličky naopak obalovat v nahrubo strouhaném kokosu. Pokud seženete jen hrubě strouhaný kokos, můžete ho před přípravou promixovat v mixéru.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

reklama