Ředkvičkový salát jako příloha k masu

Nepropásněte sezonu ředkviček, jsou nabité vitaminy a minerály a jejich příjemně štiplavá chuť dodá jídlu rozměr navíc.

Ingredience: 2 svazky ředkviček, ½ salátové okurky, 2 vařená vejce, 2 vařené brambory, 2 lžíce bílého jogurtu, sůl, čerstvé zelené bylinky

Postup: Ředkvičky očistěte, omyjte a nakrájejte na plátky. Omytou neoloupanou okurku nakrájejte na kolečka. Vařená vajíčka a brambory oloupejte a nakrájejte na kousky. Vše dejte do misky, přidejte bílý jogurt a jemně zamíchejte.

Podle chuti osolte a ozdobte nasekanými zelenými bylinkami. Hotový vychlazený ředkvičkový salát podávejte jako samostatný salát nebo třeba jako přílohu k masu.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

reklama