Moje chvilka pohody

Rigatoni s parmezánem

Lahodná chuť lišek a výrazného parmezánu se skvěle doplňuje. Uvařte si rychlý a skvělý oběd.

Suroviny na 4 porce - 400 g těstoviny rigatoni - 1 stroužek česneku - 1 šalotka - 200 g lišek - 60 g parmezánu - 30 ml smetany ke šlehání - 1 lžíce olivového oleje - 1 lžíce másla - čerstvá bazalka - sůl, pepř

Postup

1. Těstoviny uvařte al dente. Do scezených těstovin vmíchejte lžíci másla.

2. Na lžíci oleje zpěňte nasekaný stroužek česneku a pokrájenou šalotku. Přidejte lišky nakrájené na plátky a opékejte 4 minuty. Podle chuti osolte a opepřete.

3. Vmíchejte těstoviny a smetanu ke šlehání. Servírujte posypané nastrouhaným parmezánem a nasekanou bazalkou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden