Rigatoni s parmezánem

Lahodná chuť lišek a výrazného parmezánu se skvěle doplňuje. Uvařte si rychlý a skvělý oběd.

Suroviny na 4 porce – 400 g těstoviny rigatoni – 1 stroužek česneku – 1 šalotka – 200 g lišek – 60 g parmezánu – 30 ml smetany ke šlehání – 1 lžíce olivového oleje – 1 lžíce másla – čerstvá bazalka – sůl, pepř

Postup

1. Těstoviny uvařte al dente. Do scezených těstovin vmíchejte lžíci másla.

Také vás může zajímat ...

2. Na lžíci oleje zpěňte nasekaný stroužek česneku a pokrájenou šalotku. Přidejte lišky nakrájené na plátky a opékejte 4 minuty. Podle chuti osolte a opepřete.

3. Vmíchejte těstoviny a smetanu ke šlehání. Servírujte posypané nastrouhaným parmezánem a nasekanou bazalkou.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

...