Rigatoni se slaninou

Těstoviny se špenátem a slaninou jsou výbornou momentkou, na které si pochutná celá rodina.

Suroviny na 4 porce – 400 g těstovin rigatoni – 100 g anglické slaniny – 2 stroužky česneku – 1 cibule – 4 lžíce másla – 2 hrnky listového špenátu – 200 ml kuřecího vývaru – 150 ml smetany ke šlehání – 50 g strouhaného parmezánu – sůl, pepř

Také vás může zajímat ...

Postup

1. Cibuli, slaninu a česnek nakrájejte nadrobno a krátce osmahněte v hluboké pánvi na rozpuštěném másle. Zalijte vývarem, promíchejte a přiveďte k varu. Přidejte omytý a nasekaný špenát, osolte, opepřete a duste asi 5 minut.

2. Těstoviny uvařte podle návodu.

3. Do omáčky vmíchejte smetanu, parmezán a zahřejte. Nakonec vmíchejte i uvařené těstoviny.

4. Naservírujte na talíře a podávejte.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

...