Rizoto pro začátečníky

Velice jednoduché rizoto, které připraví i ti méně zdatní, avšak jeho chuť se rovná i těm, která podávají ve výběrových restauracích.

Také vás může zajímat ...

Ingredience: 250 g mletého vepřového masa, 2 menší cibule, 250 g hovězího masa, hrst sušených rajčat, 3 stroužky česneku, 2 červené papriky, špetka chilli, špetka kari, 4 lžíce slunečnicového oleje, 1 lžička nastrouhaného zázvoru, 2 hrnky rýže, 3 hrnky vody, 4 až 5 hřebíčků, pepř, sůl

Postup: Hovězí maso nakrájíme na malé nudličky, přidáme nakrájený česnek, sušená rajčata, 2 lžíce oleje a necháme odležet v chladu. Uvaříme rýži, pro lepší chuť do ní přidáme cibuli, do které zapíchneme hřebíčky a ještě ji osolíme. Osmahneme v pánvi na oleji cibulku, přidáme mleté vepřové maso, orestujeme ho a až pak přidáme koření. Vše promícháme.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...