Rizoto z červené řepy

Ochutnejte skvělý vegetariánský pokrm – rizoto s červenou řepou a kozím sýrem.

Suroviny na 4 porce – 400 g rýže (arborio) – 2 červené řepy – 1 červená cibule – 100 ml červeného vína – 1 l vývaru – 100 g kozího sýra – 1 lžíce másla – 1 lžíce olivového oleje – bylinky – sůl

Také vás může zajímat ...

Postup

1. Na olivovém oleji nechte zpěnit nakrájenou cibuli a proužky řepy. Přidejte rýži, promíchejte a přilijte víno, které nechte téměř odpařit.

2. Postupně přilévejte vývar a rýži uvařte naskus. Osolte a vmíchejte máslo.

3. Rizoto naservírujte na talíře, rozdrobte na něj sýr, ozdobte bylinkami, a podávejte.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

...