Rožněné žebírko

Suroviny na 4–6 porcí:

2 kg vepřových žeber

Na marinádu:

2 stroužky česneku

Také vás může zajímat ...

60 ml pomerančové šťávy

60 ml jablečného octa

125 ml rajčatového protlaku

2 cm strouhaného zázvoru

125 g medu

2 lžíce worchesteru

60 ml sojové omáčky

Postup:

Přísady na marinádu smícháme a vetřeme do masa na žebírkách. Žebra uložíme na 24 hodin do chladu. Druhý den maso ugrilujeme (asi za 1 hodinu).

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...