Rumovočokoládový salám

Suroviny:

  • 300 g piškotů
  • 2 lžíce rumu
  • 250 g tuku nebo hery
  • ½ plechovky kondenzovaného mléka
  • 4 lžíce kakaa
  • 50 g moučkového cukru

Postup: Piškoty překrájíme na menší kousky, vložíme do misky a pokapeme rumem. Změklou heru vyšleháme se slazeným mlékem, kakaem a s cukrem. Do vyšlehaného másla vmícháme kousky piškotů, pak hmotu na vále zpracujeme na váleček. Hotový váleček můžeme obalit ve strouhaném kokosu a zabalit do alobalu a nechat vychladit do druhého dne v lednici.

.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...