Rumový punč s pomeranči

Suroviny na 4 sklenice:

1 l červeného vína

1 l silného černého čaje

2 dcl rumu

3 vanilkové cukry

balíček rozinek

2 pomeranče

Postup:

Rozinky zalijte rumem a nechte je několik hodin máčet. Uvařte silný černý čaj. Poté rozinky i s rumem nalijte do hrnce, přidejte horký čaj, červené víno, pomerančovou šťávu a vše společně svařte. Dochuťte vanilkovým cukrem a podávejte ve vysokých sklenicích.

Extratip: Pokud místo obyčejných pomerančů použijete krvavé, anebo mandarinky, získáte jinou chuť, která dodá vašemu punči ten odlišný říz. Můžete ještě přidat i trochu bio pomerančové kůry. .

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...