Rychlá kedlubnová pomazánka

Suroviny:

  • 1 větší kedlubna
  • 150 g termizovaného sýru
  • svazek hladkolisté petrželky
  • pepř a sůl
  • pečivo

Postup: Kedlubnu oloupeme a nastrouháme nahrubo. Tekutinu, kterou případně trochu pustí, zkusíme ze směsi vytlačit. Pak přidáme termizovaný sýr, sůl a pepř a pomazánku utřeme. Nakonec přimícháme petrželku a mažeme na pečivo.

Také vás může zajímat ...
Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...