Rychlá krevetová polévka

Můžete ji zjemnit kokosovým mlékem

Uvařit krevetovou polévku není žádná věda. Postačí jen několik základních ingrediencí a za několik minut máme hotovo.

Také vás může zajímat ...

Ingredience:

  • 1 l kuřecího vývaru
  • 1 mladý pórek
  • 2 hlavičky středních žampionů
  • 3 stroužky česneku
  • 150 ml bílého vína
  • 200 g vyloupaných krevet
  • sůl
  • zelená petrželka na ozdobu

Postup:

  • Do kuřecího vývaru vlijeme víno a povaříme v nich na plátky nakrájené žampiony.
    Přidáme nakrájený pórek na kolečka, celer, prolisovaný česnek, osolíme a přivedeme do varu.
  • Pak přidáme vyloupané krevety. Mohou být i s ocásky. Můžeme použít čerstvé nebo klidně i mražené. Polévku krátce povaříme a před podáním dozdobíme petrželkou a dosolíme.
Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...