Rychlovka na stůl podle Veroniky Žilkové

Párečky v těstíčku u Veroniky doma vítězí a jí je všechny její děti. Pojďme si je také připravit. Listové těsto nakrájíme na čtverce nebo obdélníky. Každý párek zabalíme do plátku těsta a nakrájíme na kousky.

Rozložíme je na plech vyložený papírem na pečení, lehce potřeme na vrchu rozšlehaným vejcem a upečeme v troubě vyhřáté na 180 °C dozlatova.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...