Rýžová kaše se skořicí

Suroviny na 4 porce:

1,2 l mléka

Také vás může zajímat ...

240 g rýže

120 g moučkového cukru

120 g másla

4 g soli

1 g skořice

voda na propláchnutí

rýže

Postup:

Přebranou, pečlivě propláchnutou a vařící vodou prolitou rýži nasypeme do vařícího mléka.
Mírně osolíme a bez míchání zvolna zavaříme a pod poklicí udusíme na kaši. Jednotlivé porce kaše sypeme směsí moučkového cukru se skořicí, přeléváme rozpuštěným máslem a ihned podáváme.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...