Salát tabbouleh

Suroviny na 4 porce:

1 citron

4 lžíce kuskusu

zelené olivy podle chuti

2 svazky natě petržele

4 rajčata

sůl

Postup:

V hrnci připravíme podle návodu na obalu kuskus. Nasypeme ho do misky a ochutíme citronovou šťávou. Petrželovou nať omyjeme a necháme okapat. Pak nesekáme najemno a přidáme do směsi. Postupně přidáváme rajčata, která jsme předtím spařili v horké vodě, oloupali a nakrájeli na kousky. Nakonec vmícháme olivy, podle chuti osolíme a vše důkladně promícháme.

Podáváme s pečeným toustem nebo arabským pita chlebem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...