Segedínský guláš s knedlíkem

Receptů na segedínský guláš jsou desítky, ale ten od Ivana Vodochodského je výtečný.

Také vás může zajímat ...

Ingredience: 500 g bílého kysaného zelí, slunečnicový olej, 750 g vepřového masa, 1 velká cibule, 1 lžíce sladké mleté papriky, ½ lžičky černého pepře, 400 ml masového vývaru, 1 až 2 lžičky krupicového cukru, 3 kuličky nového koření, 1 bobkový list, 200 ml šlehačky, 2 krajíce chleba, sůl

Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji.Přidáme nakrájené vepřové maso na kostky. Na prkénku nakrájíme zelí a přidáme ho k masu společně s kořením, přilijeme vývar, osladíme. Když je maso měkké, zahustíme guláš rozdrobenou střídou chleba. Vyndáme koření a vmícháme šlehačku. Podáváme s knedlíkem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...