Sendvič s grilovaným steakem

Suroviny:  300 g steaku z vysokého roštěnce  5 lžic olivového oleje  1 lžíce worcestrové omáčky  2 lžičky dijonské hořčice  sůl a pepř  2 hrsti rukoly  1 rajče  2 snítky bazalky  2 lžíce majonézy  1 stroužek česneku  2 rustikální bagety

Postup:  Rozehřejeme gril nebo pánev.

Také vás může zajímat ...

V misce smícháme olivový oleje, worcestrovou omáčku, dijonskou hořčici, sůl a pepř. Steak potřeme marinádou a vložíme na mřížku rozpáleného grilu nebo na pánev. Grilujeme z obou stran 3 minuty.  Bagety rozřízneme napůl, zakápneme olivovým olejem a opečeme z obou stran na grilu.

V menší misce smícháme majonézu, dijonskou hořčici a propasírovaný stroužek česneku. Hotový steak a bagety stáhneme z grilu a maso necháme chvíli odpočnout a pak ho nakrájíme na tenké plátky.  Opečené bagety potřeme ochucenou majonézou, poklademe lístky rukoly a na plátky nakrájeným rajčetem.

Jako další vrstva bude na plátky nakrájený steak a na závěr poklademebazalku. Přiklopíme vrchním dílem bagety a podáváme.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...