Skvělá játra s karamelovými jablky

Telecí játra jsou delikátní surovina, která si zaslouží patřičnou péči. Příprava není náročná, musí se jim jen věnovat minutková úprava, aby si zachovaly svou šťavnatost.

Ingredience: 600 g telecích jater, 2 cibule, 4 jablka, 150 ml bílého vína, 200 g másla, 50 g cukru, sůl, pepř

Postup: Jablka nakrájejte na osminky. V kastrolu nechte zkaramelizovat cukr s trochou másla, zalijte vínem a přidejte jablka.

Játra osolte, opepřete a spolu s nakrájenou cibulkou je opečte dorůžova.

Jakmile jsou játra hotová, vyjměte je a pokračujte v opékání cibulky, aby byla dozlatova.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

reklama