Smažené rybí filé v kokosu

Filé obalené v klasickém trojobalu všichni dobře známe, ale asijský obal s kokosem dá každé rybě úplně novou a zcela neotřelou chuť, která se vám jen tak snadno nepřejí.

Také vás může zajímat ...

Ingredience: rybí filety (4 kusy), 2 vejce, 5 lžic hladké mouky, 5 lžic mletého kokosu, olej na smažení, sůl, pepř

Postup: Rybí filé důkladně očistíme, osušíme, nasolíme i opepříme podle chuti a obalíme v mouce, vejci a mletém kokosu. Takto připravené kousky rybího filé smažíme na rozpáleném oleji cca 3 až 5 minut z obou stran. Smažené rybí filé v kokosu podáváme s rýží a rozhodně se vůbec nemusíte bát přidat jednoduchý salát z čerstvého ovoce nebo zeleniny.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...