Souvlaki z vepřového

Řecké kořeněné grilované špízy jsou rychlé, jednoduché a neskutečně dobré.

Suroviny na 2 porce – 300 g vepřové kýty

Na marinádu – ½ hrnku olivového oleje – sůl, pepř – kmín – sušená mletá cibule – oregano – sušená mletá petržel

Postup

1. Všechny ingredience na marinádu prošlehejte ve větší míse metličkou.

2. Maso očistěte a nakrájejte na kostky. Vložte je do marinády a nechte hodinu odležet.

3. Kostky masa napichujte na špejle a opékejte na grilovací pánvi do zlatohněda.

4. Podávejte s hranolky nebo pečivem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

reklama