Špagety aglio e olio

Suroviny:  200 g špaget  4 lžíce olivového oleje  4 stroužky česneku  1–2 malé sušené chilli papričky  hrst hladkolisté petrželky  1 rajče  sůl  strouhaný parmazán

Také vás může zajímat ...

Postup: Špagety uvaříme podle návodu na obalu. Mezitím na čtyřech lžících olivového oleje asi minutu opékáme čtyři stroužky česneku pokrájené na plátky a jednu až dvě rozdrobené malé sušené chilli papričky. Přisypeme hrst sekané hladkolisté petrželky, jedno pokrájené rajče a osolíme. Dusíme další 2–3 minuty a potom smícháme se scezenými špagetami.

Podáváme posypané strouhaným parmazánem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...