Moje sladké tajemství

Špagety aglio e olio

Suroviny:  200 g špaget  4 lžíce olivového oleje  4 stroužky česneku  1–2 malé sušené chilli papričky  hrst hladkolisté petrželky  1 rajče  sůl  strouhaný parmazán

Postup: Špagety uvaříme podle návodu na obalu. Mezitím na čtyřech lžících olivového oleje asi minutu opékáme čtyři stroužky česneku pokrájené na plátky a jednu až dvě rozdrobené malé sušené chilli papričky. Přisypeme hrst sekané hladkolisté petrželky, jedno pokrájené rajče a osolíme. Dusíme další 2–3 minuty a potom smícháme se scezenými špagetami. Podáváme posypané strouhaným parmazánem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden