Špagety carbonara

Suroviny:  200 g anglické slaniny vcelku  400 g špaget  sůl a pepř  150 g parmazánu  6 žloutků

Postup: Slaninu pokrájíme na kostičky a dáme vypéct na rozpálenou pánev. Špagety uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě.

Také vás může zajímat ...

Parmazán nastrouháme najemno, pár lžic si necháme stranou a většinu smícháme v míse se žloutky. Scedíme špagety, trochu vody zachytíme. Těstoviny vmícháme do vaječné směsi, aby se důkladně obalily. Přidáme vypečenou slaninu a podle potřeby i pár lžic vody z těstovin, omáčka pak bude krémovější.

Vše dokonale promícháme. Špagety rozdělíme na talíře, zasypeme parmazánem a dochutíme čerstvě mletým pepřem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...