Španělské ptáčky podle Karla Voříška

Suroviny:  2 kusy hovězího masa (plátky)  hořčice (dijonská)  vejce (uvařené natvrdo)  párek  2 kyselé okurky  150 g slaniny  cibule  trocha oleje  kmín (drcený)  mouka (hladká)  worcester  sůl a pepř

Postup: Plátky masa naklepeme a z obou stran osolíme, opepříme, z jedné strany je pak potřeme hořčicí, naplníme slaninou, kouskem párku a vejcem, okurkou a pak maso zabalíme a zpevníme provázkem nebo kovovými jehlami.

V kastrolku rozpustíme zbylou pokrájenou slaninu, přidáme pokrájenou cibuli, přidáme masové závitky a zprudka ze všech stran opečeme. Přilijeme vodu, přidáme sůl, pepř a kmín a pod pokličkou dusíme doměkka.

Pak maso vyndáme z vývaru, zahustíme vývar směsí studené vody a hladké mouky a podle chuti přidáme sůl, pepř, worcester a dijonskou hořčici.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...