Špekáčky v pivu pro velké jedlíky

Suroviny:  8 špekáčků  2 středně velké cibule  6 stroužků česneku  200 ml tmavého piva  1 lžíci medu  5 lžic kečupu  sůl

Postup: Každý špekáček podélně rozkrojíme tak, aby zůstal po jedné straně spojený. Vnitřní strany vymažeme prolisovaným česnekem utřeným s trochou soli a poklademe plátky cibule. Takto připravené je naskládáme do zapékací mísy nebo menšího pekáčku.

Med rozmícháme s kečupem, přilijeme tmavé pivo, důkladně promícháme a poctivě jím zalijeme všechny špekáčky.

Pekáček vložíme do trouby a pečeme asi 25 minut na 180 °C. Propečené pekáčky podáváme s čerstvým chlebem. Nechte si chutnat!.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...