Moje sladké tajemství

Špekáčky v pivu pro velké jedlíky

Suroviny:  8 špekáčků  2 středně velké cibule  6 stroužků česneku  200 ml tmavého piva  1 lžíci medu  5 lžic kečupu  sůl

Postup: Každý špekáček podélně rozkrojíme tak, aby zůstal po jedné straně spojený. Vnitřní strany vymažeme prolisovaným česnekem utřeným s trochou soli a poklademe plátky cibule. Takto připravené je naskládáme do zapékací mísy nebo menšího pekáčku. Med rozmícháme s kečupem, přilijeme tmavé pivo, důkladně promícháme a poctivě jím zalijeme všechny špekáčky.

Pekáček vložíme do trouby a pečeme asi 25 minut na 180 °C. Propečené pekáčky podáváme s čerstvým chlebem. Nechte si chutnat!.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden