Moje sladké tajemství

Špenátová frittata

Suroviny:  8 vajec  200 ml mléka  30 g parmezánu  1 špetka muškátového oříšku  sůl a pepř  1 lžíce olivového oleje  1 cibule  1 stroužek česneku  300 g mraženého špenátu  200 g mozzarelly

Postup: Troubu předehřejeme na 190 °C.

Ve velké míse rozmícháme vejce, přidáme mléko, parmezán a koření. Ve velké pánvi rozehřejeme olej. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli a vaříme, dokud nezesklovatí. Poté přidáme na drobno nakrájený česnek a špenát a vaříme několik minut.

Do pánve nalijeme vaječnou směs, přidáme na kousky natrhanou mozzarellu a vaříme asi 3 minuty. Směs nemícháme. Pánev dáme do trouby a pečeme přibližně 15 minut.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden