Špenátová frittata

Suroviny:  8 vajec  200 ml mléka  30 g parmezánu  1 špetka muškátového oříšku  sůl a pepř  1 lžíce olivového oleje  1 cibule  1 stroužek česneku  300 g mraženého špenátu  200 g mozzarelly

Postup: Troubu předehřejeme na 190 °C.

Také vás může zajímat ...

Ve velké míse rozmícháme vejce, přidáme mléko, parmezán a koření. Ve velké pánvi rozehřejeme olej. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli a vaříme, dokud nezesklovatí. Poté přidáme na drobno nakrájený česnek a špenát a vaříme několik minut.

Do pánve nalijeme vaječnou směs, přidáme na kousky natrhanou mozzarellu a vaříme asi 3 minuty. Směs nemícháme. Pánev dáme do trouby a pečeme přibližně 15 minut.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...