Šťavnatá vepřová panenka na špenátu

Suroviny:  1 lžíce olivového oleje  125 g nízkotučného jogurtu ovocného  2 červené papriky  280 g čerstvého špenátu  3 stroužky česneku  3 šalotky  600 g vepřové panenky  600 g brambor  bylinky dle chuti

Postup:  Vepřovou panenku očistíme, naporcujeme na malé steaky a mírně osolíme.

Také vás může zajímat ...

Krátce je orestujeme (ideálně ve fritovacím hrnci) na olivovém oleji a pak je vyjmeme. Omyté brambory se slupkou, papriky i šalotky nakrájíme na měsíčky. Poté osolíme a opékáme asi 25 minut.  K bramborám přidáme opečené vepřové steaky a dopečeme.

Z jogurtu, česneku, soli a lžíce olivového oleje připravíme dresing. Na talíře rozdělíme brambory, na ně navrstvíme špenát ochucený dresingem a navrch položíme kousky masa.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...