Štavnatý delikátní roastbeef

Přípravu roastbeefu nesmíte uspěchat! Dáte-li mu čas a péči, můžete se těšit na takový roastbeef, jaký jste ještě nikdy nejedli, a vzpomínat na jeho chuť ještě dlouho.

Ingredience 500 g hovězího válečku, 300 ml masového vývaru, 30 g sádla, 30 g másla, 150 ml vývaru, sůl, pepř

Také vás může zajímat ...

Postup: Maso vcelku osolíme, opepříme a na rozpáleném sádle ze všech stran osmahneme. Maso se musí zatáhnout – vytvoří se taková krustička, která nepustí šťávu. Váleček přendáme do pekáčku, trochu podlijeme polovinou vývaru a dáme péct do předehřáté trouby a pečeme asi 2,5 hodiny. Občas maso podlijeme a dolijeme tak zbytek vývaru. Krátce před dopečením přidáme máslo.

Roastbeef je hotový, když při zmáčknutí hezky zapruží a neteče z něj krev.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...