Švestková pomazánka na snídani

Suroviny:  1,5 kg hodně zralých švestek  250 g cukru krupice  250 g cukru třtinového  1 sáček vanilkového cukru  100 – 150 g 60 % čokolády  rum dle chuti

Postup: Švestky vypeckujeme, rychle přivedeme k varu a vaříme zhruba 15 minut doměkka.

Také vás může zajímat ...

(Budou-li mít hodně šťávy, část z ní slijeme.) Po vychladnutí švestky rozmixujeme tyčovým mixérem, vmícháme všechen cukr, čokoládu a podle chuti i rum a necháme 24 hodin rozležet při pokojové teplotě. Znovu rozmixujeme a potom švestkovou pomazánku naplníme do skleniček a sterilujeme 15 minut při 80 °C.

.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...