Světoznámý Club sendvič

Suroviny:  400 g krůtích prsou  8 dlouhých a silnějších plátků slaniny  12 plátků toustového chleba  6 lžic majonézy  1/2 hlávky římského salátu  2 natvrdo uvařená vejce  3 rajčata  sůl a čerstvě mletý pepř  8 mini nakládaných okurek  8 cherry rajčat  16 dlouhých špejlí  bramborové hranolky

Suroviny:

Také vás může zajímat ...

Krutí maso vcelku osolíme, opeříme, potřeme olivovým olejem a ogrilujeme.

Upečené maso nakrájíme přes vlákno na tenké plátky. Na pánvi opečeme i plátky slaniny dokřupava a tousty dorůžova. Plátky toustového chleba potřeme vždy z jedné strany lehkou vrstvou majonézy a 8 kousků pokryjeme na jemné nudličky krájeným římským salátem.

Na 4 tousty rozložíme na plátky krájená vejce a vypečenou slaninu na další 4 tousty plátky krůtího masa a na plátky krájená rajčata, osolíme a opepříme. Na díl s vejci a vypečenou slaninou vložíme stranou toustového chleba díly s krůtím masem a rajčaty.

Zaklopíme zbylým toustovým chlebem. Toustovou pyramidu propíchneme špejlemi spolu s cherry rajčátky a mini okurkami a našikmo rozkrojíme. Podáváme s usmaženými bramborovými hranolky.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...