Moje sladké tajemství

Svěží losos provoněný tymiánem

Suroviny:  4 plátky lososa  2 pomeranče  250 ml olivového oleje  4 snítky tymiánu  2 špetky soli

Postup: Z jednoho pomeranče vymačkáme šťávu a smícháme ji s olivovým olejem. Touto marinádou potřeme ze všech stran porce rybího masa, proložíme je snítkami čerstvého tymiánu a necháme 5 minut odpočinout.

Druhý pomeranč dobře omyjeme, nakrájíme na plátky a opečeme je spolu s připravenými porcemi lososa na grilu nebo na suché pánvi asi 6 minut z každé strany. Na závěr lososa osolíme a ihned podáváme s oblíbenou zeleninou.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden