Moje sladké tajemství

Tagliatelle s olivami

Léto ještě zdaleka nekončí. Patříte-li mezi milovníky letních mejdanů, potěší tip na občerstvení, díky kterému se party promění v nezapomenutelný zážitek.

Suroviny:
1 balení čerstvých tagliatelle
½ bílé cibule
1 lžíce bazalkového nebo petrželového pesta
1 vanička zelených oliv naložených v chilli
10 sušených rajčat
1 stroužek česneku
200 ml kečupu Otma
strouhaný sýr dle chuti – gouda, cheddar, parmazán
1 lžíce olivového oleje na smažení
sůl a pepř

Těstoviny uvaříte ve vroucí osolené vodě dle návodu na obalu. Cibulku si nakrájíte najemno. Sušená rajčata a olivy na půlky (můžete si nechat celé na ozdobu), česnek na plátky.

Na olivovém oleji osmahnete cibuli, přidáte rajčata, česnek, olivy a po asi 2 minutách zalijete kečupem. Přidáte lžíci pesta a necháte minutu probublat. V pánvi nebo hrnci smícháte směs s těstovinami. Dochutíte kořením. Na talíři zdobíte jídlo sýrem, celými olivami a sýrem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden