Tataráček z lilku

Suroviny na 6 porcí:

1 kg lilku

Také vás může zajímat ...

1 zelené papriky

2 polévkové lžíce olivového oleje

1 polévková lžíce bílého jogurtu řeckého typu

1 polévková lžíce petrželové nati

2 polévkové lžíce bílého balzamikového krému

1 stroužek česneku

sůl

pepř

Postup:

Omytý lilek propícháme vidličkou a dáme upéct při 220 °C na 50 minut.Poté vnitřek vydlabeme lžící, nasekáme nožem a necháme asi hodinu odkapat. Papriku nakrájíme na kostičky, petržel a česnek nasekáme najemno. Všechny suroviny promícháme s lilkem a „tatarák“ dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem.Podáváme s řeckým chlebem pita, tousty nebo bílým pečivem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...