Tataráček z tuňáka s avokádem

Tak toto je přímo delikatesa, kterou si můžete podle receptu Alice Bendové připravit a opravdu vychutnat i vy doma.

Také vás může zajímat ...

Ingredience: 200 g tuňáka,1 avokádo, 1 lžička rybí omáčky, 1–2 lžičky sójové omáčky, 2 špetky římského kmínu, 2 špetky drceného pepře, ½ limetky, nejlépe růžová himalájská sůl podle chuti, ale může být i běžná, tousty nebo bílá veka

Postup: Tuňáka a avokádo nakrájíme na malé kostičky a dáme do misky.Přidáme růžovou himalájskou sůl, římský kmín, rybí omáčku, sójovou omáčku, drcený pepř a šťávu z limetky. Vše promícháme a dochutíme podle vlastní chuti. Podáváme s tousty nebo bílou večkou a můžeme pečivo opéct na másle.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...