Tatarák s topinkami

Hovězí tatarák patří ke stále oblíbenějším pochutinám. Vyzkoušejte variantu bez vajec, s majonézou.

Suroviny na 4 porce – 600 g hovězí svíčkové – 4 lžíce pokrájených nakládaných cibulek – 2 jarní cibulky – hrst hladkolisté petrželky – 2 lžíce majonézy – 2 lžíce olivového oleje – 2 lžíce kečupu – 2 lžičky worcesterské omáčky – sůl, pepř – olivový olej

Také vás může zajímat ...

Postup

1. Maso umelte, jarní cibulky očistěte a pokrájejte najemno.

2. Ve větší míse dobře promíchejte maso se všemi ostatními ingrediencemi a ochutnejte. Podle potřeby ještě přidejte jakoukoli z přísad. Dotáhněte lžící olivového oleje a dejte uležet do lednice.

3. Hovězí tatáček podávejte s opečenými kousky bagety, které potřete utřeným česnekem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

...