Tatarský biftek z lososa

Suroviny:

Také vás může zajímat ...
  • 200 g syrového lososa
  • 1 lžíce čerstvého kopru
  • 1-2 středně velké šalotky
  • olivový olej + na pokapání
  • čerstvá šťáva z citronu
  • sůl
  • řeřicha na ozdobu
  • 4 plátky toustového chleba
  • 1 citron

Postup: Maso očistíme a pak jej ostrým nožem nasekáme na co nejmenší kousky. Dáme do misky, smícháme s koprem, šalotkou a podle chuti s olejem a citronovou šťávou. Dosolíme a dáme vychladit. Pomocí kroužku, případně vykrajovátka na cukroví, vytvarujeme ochucenou rybu do válce. Navrch dáme lžičku řeřichy a pokapeme olivovým olejem.

Servírujeme s nakrájeným a opečeným toustovým chlebem a plátky citronu..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...