Moje sladké tajemství

Tatarský biftek z lososa

Suroviny:


  • 200 g syrového lososa

  • 1 lžíce čerstvého kopru

  • 1-2 středně velké šalotky

  • olivový olej + na pokapání

  • čerstvá šťáva z citronu

  • sůl

  • řeřicha na ozdobu

  • 4 plátky toustového chleba

  • 1 citron


Postup: Maso očistíme a pak jej ostrým nožem nasekáme na co nejmenší kousky. Dáme do misky, smícháme s koprem, šalotkou a podle chuti s olejem a citronovou šťávou. Dosolíme a dáme vychladit. Pomocí kroužku, případně vykrajovátka na cukroví, vytvarujeme ochucenou rybu do válce. Navrch dáme lžičku řeřichy a pokapeme olivovým olejem.

Servírujeme s nakrájeným a opečeným toustovým chlebem a plátky citronu..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden