Teplý tuňákový salát

Připomeňte si léto s tímto báječným salátem, který skvěle chutná a nepřiberete po něm!

Potřebujete:

Také vás může zajímat ...

300 g těstovin (fusilli), 200 g konzervu tuňáka ve slunečnicovém oleji, 150 g cherry rajčátek, 1 papriku, 1 lžíci nasekaných čerstvých bylinek (bazalka, pažitka, petrželka…), pepř, sůl

Postup:

  1. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Papriku nakrájejte na drobné kostičky, rajčátka na poloviny. Uvařené těstoviny slijte.
  2. Do těstovin zamíchejte tuňáka i s částí oleje. Přidejte rajčátka, papriku a bylinky. Salát dochuťte solí a pepřem a ihned podávejte.
  3. Do salátu můžete přidat také olivy a před podáváním ho posypat nastrouhaným parmazánem. .
Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj kousek štěstí

Každé pondělí se můžete potěšit novým vydáním časopisu MŮJ KOUSEK ŠTĚSTÍ. Najdete v něm aktuální zprávy ze společnosti, přitažlivé příběhy známých českých osobností, dechberoucí zážitky ze života čtenářů, spousty výherních křížovek a samozřejmě nechybí ani různé rady pro zdraví, krásu, zajímavé recepty a tipy pro volný čas.

Komentáře

...