Těstoviny s cuketou

Suroviny:

  • 1 špetka mořské soli
  • 1 paprika, cibule
  • 2 cukety
  • 200 g cherry rajčat
  • 3 stroužky česneku
  • 500 g těstovin fusilli
  • 5 lžiček tekutého medu
  • sůl a pepř
  • olivový olej

Postup:

Ve velkém hrnci přivedeme k varu osolenou vodu se lžící olivového oleje, vložíme těstoviny a za občasného míchání je uvaříme na skus. Mezitím omyjeme rajčata a cukety a necháme je okapat. Cibulku oloupeme a pokrájíme na kolečka, česnek nasekáme nadrobno, rajčata rozpůlím, cukety nakrájíme na půlkolečka.

Na velké pánvi necháme rozehřát olej a krátce na něm orestujeme cibulku a česnek. Pak přidáme cuketu a ještě chvilku opékáme. Nakonec přisypeme půlky rajčátek, okořeníme provensálskými bylinkami, zlehka podle chuti osolíme a opepříme, přiklopíme a asi 5 minut dusíme. Podle potřeby podlijeme trochou vody.

Hotové těstoviny slijeme a přidáme je do pánve k zeleninové směsi. Podle potřeby podlijeme trochou vody. Hotové těstoviny slijeme a přidáme je do pánve k zeleninové směsi. Promícháme a asi 1 minutu společně prohříváme. Ihned podáváme. Do zeleninové směsi můžeme přidat také žampiony nebo hlívu.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...