Můj čas na kafíčko

Thajské kari kuře v tlakovém hrnci

Suroviny:

● 500 g kuřecího masa

● 1 polévková lžíce rostlinného oleje

● 1 polévková lžíce třeného česneku

● ½ šálku cibule

● 2 polévkové lžíce thajské červené kari pasty

● 2 polévkové lžíce javorového sirupu, volitelné

● 1 plechovka kokosového mléka

● 1 červená paprika

● 1 mrkev ● hrnek nakrájeného ananasu ● 1 polévková lžíce (15 ml) rybí omáčky ● limetka

Postup:

1. Nakrájejte maso na kostky. V hrnci TESLA EliteCook K70 nastavte program „Smažení“. Do zahřátého oleje vložte česnek, cibuli a restujte 1–2 minuty. Přidejte maso, orestujte a vmíchejte kari pastu. Smíchejte kokosové mléko s javorovým sirupem a pomalu vlijte do hrnce.

2. Stiskněte tlačítko „Ruční nastavení“ a nastavte časovač na 6 minut. Po natlakování se na displeji spustí čas. Poté nastavte program „Smažení“ a vložte papriku, mrkev a ananas. Restujte do změknutí asi 5 minut. Vypněte hrnec, vmíchejte rybí omáčku
a dochuťte solí a pepřem. Servírujte s rýží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden