Moje sladké tajemství

Tiramisu se skořicí

Suroviny:  24 cukrářských piškotů  100 g cukru krupice  2 lžičky vanilkového extraktu  230 g mascarpone  60 ml espressa  2 lžíce kakaa  4 lžičky mleté skořice

Postup: Piškoty rozdrtíme najemno válečkem nebo v mixéru.

Cukr, extrakt, mascarpone a espresso dobře promícháme. Na dno sklenky vsypeme lžíci rozdrcených piškotů, pak lžíci krému. Opakujeme, dokud neskončíme vrstvou krému. Dáme chladit na 3 hodiny nebo přes noc do ledničky.

Před podáváním smícháme kakao se skořicí a posypeme povrch tiramisu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden