Topinky s česnekem a rajčátky

Suroviny:  2 palice česneku  olivový olej  vločková mořská sůl  čerstvě drcený pepř  1 balíček řeřichy  4 třešňová rajčátka  opečený chléb

Také vás může zajímat ...

Postup: Palice česneku nahoře seřízneme, osolíme, pokapeme olejem a zabalíme do alobalu. Pečeme v troubě vyhřáté na 200 ºC asi hodinu doměkka. Pak vymáčkneme česnek ze slupek a rozmačkáme ho vidličkou. Mázneme na topinku a ozdobíme řeřichou a rajčetem. Na závěr posypeme podle chuti solí a podáváme, nejlépe k večeři.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...