Tradiční pečené kaštany

Chcete si doma udělat vlastní pečené kaštany? Bezva. Máme pro vás jednoduchý postup na přípravu těch nejlepších kaštanů, co jste kdy jedli.

Ingredience: na tuto dobrotu potřebujete opravdu jen jedlé kaštany

Postup: Každý kaštan nařízněte na vypouklé (špičatější) straně do tvaru písmene X. Zářez by měl být zhruba 2 cm dlouhý a 4 mm hluboký.

Na středně rozehřátou pánev nasypte nařízlé kaštany a za občasného promíchání a zatřesení pánví pečte do ztmavnutí skořápky zhruba 10 minut. Naříznuté kříže začnou pukat a otevírat se.

Takto upečené kaštany po mírném zchladnutí oloupejte i se slupkou pod skořápkou.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

reklama