Moje chvilka pohody

Treska s bylinkami

Pečená treska s bylinkami, citronem a česnekem je svěží a lehké jídlo. Ideální přílohou jsou brambory.

Suroviny - 4 filety tresky - 4 lžíce olivového oleje - 3 citrony - 4 stroužky česneku - čerstvé bylinky - sůl, pepř - pečicí papír

Postup

1. Prsty namočte do oleje a vetřete ho do kůže ryby. Poté filety osolte a opepřete.

2. Dva citrony pokrájejte na tenká kolečka a vyložte jimi dno pekáče, který nejprve vystelete pečicím papírem. Na ně dejte filety tresky a navrch rozmačkané stroužky česneku, bylinky a citron pokrájený na měsíčky.

3. Dejte péct do trouby vyhřáté na 220 ºC na 30 až 35 minut.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden