Trocha pikantnosti s čatní

Suroviny: • 4 velká jablka • 60 g zázvoru • 8 stroužků česneku • 8 lžic rozinek • 4 ks hřebíčků • 2 lžičky pepře, soli • 8 lžic hnědého cukru • 4 lžíce citronové šťávy • 4 ks chilli papričky

Také vás může zajímat ...

Postup: Jablka oloupeme a nakrájíme na malé plátky. Zázvor a česnek oloupeme a nastrouháme najemno. Rozinky spaříme horkou vodou a necháme okapat. Do hrnce vsypeme plátky jablek, přidáme česnek, zázvor, rozinky, ocet, cukr, hřebíček, pepř, sůl, nasekané chilli papričky a citronovou šťávu a vaříme.

Rozvařenou směs rozmixujeme, čatní naplníme do čistých skleniček, zavíčkujeme a otočíme dnem vzhůru.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...