Tyrolské pečené brambory

Potřebujete:

600 g brambor, uvařených, vychlazených a oloupaných

3 cibule

3 lžíce sádla

Také vás může zajímat ...

400 g vařeného vepřového nebo vepřové pečeně,

100 g kvalitní libové slaniny,

4 vejce

2 lžíce másla

3 stroužky česneku

1 lžičku čerstvé nasekané majoránky

1 lžíci nasekané pažitky

1 lžíci nasekané petržele, pepř, sůl

Postup

  1. Brambory nakrájejte. Ve velké pánvi se silnějším dnem nebo kastrolu rozpalte sádlo. Přidejte cibuli a brambory, po chvíli opékání, když brambory začnou chytat barvu, přidejte na kostičky nakrájenou slaninu a na kousky pokrájené maso.Osolte, přidejte nasekaný česnek a drcený kmín.
  2. Na druhé pánvi rozehřejte máslo a poté připravte z vajec volská oka. K opečeným bramborám s masem přidejte bylinky, pokrm dochuťte a rozdělte na talíře. Ke každé porci přidejte volské oko.
Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj kousek štěstí

Každé pondělí se můžete potěšit novým vydáním časopisu MŮJ KOUSEK ŠTĚSTÍ. Najdete v něm aktuální zprávy ze společnosti, přitažlivé příběhy známých českých osobností, dechberoucí zážitky ze života čtenářů, spousty výherních křížovek a samozřejmě nechybí ani různé rady pro zdraví, krásu, zajímavé recepty a tipy pro volný čas.

Komentáře

...