Úspěšný desetibojař Jiří Sýkora u plotny

Juniorský desetibojař Jiří Sýkora, který se mimo jiné může chlubit letošním titulem Mistr Evropy v kategorii do 23 let i titulem Mistra světa z roku 2014, už nyní myslí na svou budoucnost. Zřejmě si uvědomuje, že bez silných partnerů je život sportovce obtížný a tak využívá zkušenosti, které stihl načerpat studiem Hotelové školy v rodném Třebíči.

Vyznavač zdravého životního stylu tak spojil své jméno se špičkovými produkty pocházející z Mlékáren Valašské Meziříčí. Navíc se ukázalo, že je skvělý kuchař, což dokázal i při focení jeho oblíbených receptů pro novoroční vydání měsíčníku Paní Domu.

Také vás může zajímat ...

„Bylo nesmírně zábavné tohoto optimistického mladého muže pozorovat. K plotně se postavil jako absolutní profesionál a jeho zručnost v krájení předčila i mnohé zkušené kuchařky,“ chválí ho redakce. V prostorách pražského studia New Living Center představil před objektivem několik svých oblíbených receptů, a to od mrkvové pomazánky, přes kuřecí paličky s kurkumou a zakysanou smetanou, až po lehké dezerty, jako jsou fitness lívanečky či jemný novoroční koktejl z borůvek a tvarohu.

Všechny spojovalo precizní zpracování a prezentace, velký důraz na využití zdravých surovin té nejlepší kvality a samozřejmě mléčné produkty, jako byla zakysaná smetana, kefírové nízkotučné mléko, acidofilní mléko s vlákninou nebo bílý jogurt.

Zajímavým detailem celého focení byly hodinky s černožlutými detaily na zápěstí desetibojaře. Sáhl totiž po modelu Seiko 5 z dobročinného instagramového projektu #posliSEIKOdal. Jedná se o ocelové hodinky, které putují mezi sběrateli už více než rok s cílem podpořit neziskové organizace, s tím, že jejich předchůdce pomohl částkou 25 000 Kč Centru Paraple.

.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...