Uzená kotleta v bylinkové krustě

Chcete pro hosty připravit originální studené pohoštění? Pak rozhodně připravte uzenou kotletu v krustě.

Ingredience

750 g uzené vepřové kotlety, 1 žloutek, 60 g najemno strouhaného parmazánu, svazek zelené petrželky, 1 lžíce slunečnicového oleje, 1 lžíce dijonské hořčice, tymián, pepř

Také vás může zajímat ...

Postup

Žloutek smíchejte s olejem a hořčicí, přidejte pokrájenou petrželku, parmazán a pepř. Maso osušte, aby se na něj dobře nanášel bylinkový obal a krusta přilnula. Potřené maso dejte do pekáče a podlijte vodou, přikryjte alobalem a dejte péct při 180 °C. Po 15 minutách alobal sundejte a pečte ještě 30 minut. Nechte maso 15 minut odpočinout, aby krusta držela.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...