Valentýnské banány v čokoládě

Užijte si nadcházející svátek zamilovaných a oslaďte si se svým protějškem společně strávené chvíle lahodným dezertem. Kombinace ovoce a čokolády je léty prověřená klasika, vyzkoušejte tentokrát toto spojení s banány a srdíčky Haribo, kterými dáte jasně najevo své city.

Kdo by nemiloval hříšné spojení ovoce a čokolády? Tato sladká klasika se výborně hodí na každou oslavu, a na oslavu lásky především. Překvapte svou drahou polovičku lahodným dezertem v podobě banánů v čokoládě ozdobenými srdíčky Haribo Love Hearts.

Užijte si společně strávené chvíle, příprava dezertu vám nezabere příliš času a pomoci se zdobením mohou i děti.

Ingredience:
4 banány
jednorázové hůlky nebo silnější špejle či dřívka na nanuky
kvalitní čokoládové čočky
barevné zdobení
srdíčka HARIBO Love Hearts

Postup:
V páře nad vodní lázní rozpusťte čokoládové čočky při teplotě 47 °C, aby čokoláda zůstala lesklá. Nemáte-li teploměr, všimněte si, kdy se při míchání na čokoládě začnou tvořit malé bublinky.

Čokoládu nechte lehce vychladnout a přelijte ji do vysoké sklenice. Banán rozpulte, do každé části napíchněte dřívko a opatrně namočte do čokolády ve sklenici.

Nechte čokoládu stéct a odložte banán na pečící papír. Ihned dekorujte barevným zdobením a srdíčky Haribo, jakmile čokoláda zatuhne, srdíčka i další dekorace zůstanou držet.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

reklama